mini-BSO

Mini-BSO de Burcht

Mini-BSO De Burcht‘Een veilige plek om te groeien’Sinds 1997 ben ik gastouder, sinds 2002 ook via OOK. Sinds 2004 bied ik alleen nog opvang aan schoolkinderen.Bij mij is er alle ruimte voor de kinderen om “hun eigen ding” te doen; om met (meisjes- en jongens-) lego e.d. te spelen, te kleien, knutselen of verven of lekker op de bank een boekje (voor) te lezen. Na vijf uur mogen ook de Wii, televisie en/of computers aan.

Maar we doen ook gezamenlijke activiteiten: samen een (bord- of Wii-)spelletje doen, samen koken of iets bakken, samen knutselen of voetballen.

Er is een binnenplein voor ons huis waar de kinderen kunnen buitenspelen en als ze de verantwoordelijkheid aankunnen, kunnen ze ook in het park achter het huis spelen: hutten bouwen, voetballen of boompje-verwisselen, het kan allemaal.  Er is een zandbak en ringen in onze eigen tuin.

Centraal staat: ieder mag doen waar hij of zij zin in heeft, maar we houden daarin wel rekening met elkaar. Ik haal de kinderen zolang dat nodig is, op van school en fiets samen met hen naar mijn huis.

Flexibele en tussenschoolse opvang is ook mogelijk.

email;   deburcht@vanommen.net

website;   http://deburcht.vanommen.net

 

 

7325 SB, Apeldoorn
getrouwd, 2 kinderen (1995, 1997)
geen
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
8:30-18:00 uur, flexibele opvang en tussenschoolse opvang mogelijk
4 - 12 jaar