Gastouderopvang Binkiez heeft weer plek!

In de wijk osseveld in apeldoorn heeft gastouderopvang Binkiez weer plekjes vrij voor nieuwe kindjes!

Een kleinschalige opvang voor kindjes in de leeftijd van 0-4 jaar. Aangesloten bij gastouderburo OOK THUIS en BIJDEHAND.

Ik ben Aranka Weyn, en inmiddels al ruim 15 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik woon samen met mijn man, 2 kinderen van 8 en 12 jaar oud aan de zonnewende in apeldoorn. Sinds 3 jaar werk ik met ontzettend veel liefde en plezier voor mezelf als gastouder en dit is een groot succes! Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe je op een goede manier de verzorging van de kinderen op je neemt en begeleidt. Ik zal er alles aan doen om de kindjes die ik mag gaan opvangen een liefdevolle plek te bieden waar ze zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en volledig kunnen ontwikkelen . Ik woon in een autovrij hofje waar de kindjes lekker buiten kunnen spelen, achter ons huis hebben we een afgesloten tuin. Er zijn speeltuintjes in de buurt en een kinderboerderij op loopafstand. Ik heb voldoende slaapkamers zodat de kinderen een eigen plek hebben om te slapen. Ik wil voor de kinderen zoveel mogelijk structuur bieden door een duidelijk dagritme, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Ik heb voldoende spelmaterialen in huis zodat ik de kinderen zoveel mogelijk kan uitdagen in hun spel en ontwikkeling. Ook lekker creatief bezig zijn en knutselen, over thema’s van het jaar en de seizoenen vind ik leuk.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 07.30 tot 18.00 Afwijking in opvangtijden kan in overleg.

De uurprijs is € 5.50 excl luiers en flesvoeding.

Ik ben geregistreerd in het landelijk register kinderopvang ivm kinderopvangtoeslag.

Wanneer u interesse heeft hoor ik dit graag, telefonisch, per email of via het gastouderburo. Dan kunnen we een moment plannen voor een kennismakingsgesprek!

Vriendelijke groeten, Aranka Weyn

7325 EN, Apeldoorn
man, 2 kinderen (meisje 2005, jongen 2009)
hond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
7:00-18:30 uur
0 - 12 jaar