Lieve ouders,
Bent u op zoek naar een veilige en een gezellige opvangplaats voor uw kind(eren)? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben een moeder van twee prachtige dochters uit 1999 en 2002. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen en ik ben in het bezit van diploma’s en certificaten, waaronder een EHBO-diploma.

Verder woon ik met mijn kinderen in een veilig en kindvriendelijk nieuwbouwwijk die van alle gemakken, ruimte en een tuin (afgeschermd) is voorzien. De woning is ook goed bereikbaar en we hebben een speeltuin in de straat, waar ik samen met de kinderen gebruik van maak. Ook hier in huis kunnen de kinderen zich goed vermaken, want er is genoeg speelgoed voor elk leeftijdscategorie.

Wat ik belangrijk vind is dat kinderen in de opvoeding een goede en veilige verzorging, rust en regelmaat krijgen. Erg belangrijk vind ik dat kinderen zich prettig en veilig voelen bij ons en dat ze met plezier komen. Het is ook van belang dat kinderen de juiste normen en waarden meekrijgen in de opvoeding zoals het samen spelen, het rekening houden met elkaar en dat het opvoeden consequent is. Nee is nee en ja blijft ja. Verder probeer ik zoveel mogelijk te kijken naar de behoeftes van de kinderen en probeer ik daarop in te spelen, zodat ieder kind de aandacht krijgt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw wensen. Ook gaan we regelmatig knutselen, boekjes lezen, tekenen, verven, wandelen, naar de speeltuin of de kinderboerderij.

Ik wil aangeven dat er bij ons in huis niet wordt gerookt en dat ik zelf ook geen roker ben.

Ik vang kinderen op in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar en ben ook beschikbaar in de vakantieperiodes. Bent u op zoek naar een liefdevolle, zorgzame, betrouwbare en professionele opvang voor uw kind in huiselijke sfeer.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op of kom gerust een keertje langs.

Groetjes,
Barida de Ruiter

7323 VL, Apeldoorn
2 dochters (1999, 2002)
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
in overleg
0 - 4 jaar