De Kleine Kabouter

Een landelijk gelegen gastouderopvang aan de rand van Apeldoorn-Oost/ Klarenbeek, tussen de op- en afritten van de snelwegen A1 en A50.

 

Beste (aanstaande) ouders,

Een van de mooiste aspecten aan mijn werk als gastouder vind ik de kinderfantasie. Het is zo ontzettend leuk als je door een kind wordt betrokken in hun fantasiespel. Door veel voor te lezen en mee te spelen probeer ik de kinderfantasie te stimuleren.

 

Ik bied sinds 1998 met veel toewijding en plezier opvang aan alle kindjes tot 4 jaar. U vindt bij mij een huiselijke opvangruimte die speciaal voor de kinderen is ingericht. Waar liefde voor ieder kind, duidelijkheid, rust en normen en waarden nog heel vanzelfsprekend zijn. Samen met Jan , dochter Annemiek en onze hond Wendy (komt niet bij de kinderen) wonen we in een verbouwde boerderij. Tussen de weilanden kan uw kindje heerlijk buiten spelen op ons ruime verharde erf en het grote speelveld.

Uw kindje kan bij mij terecht op:

maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 6.30 tot 18.30.

U kunt bij het gastouderbureau terecht voor meer informatie maar het is veel leuker als u zelf kunt ervaren hoe de kinderen bij ons worden opgevangen. Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking en hoop u binnenkort te ontmoeten.

 

Hartelijke groet,

Bea schotman

 

7325 WT, Apeldoorn
man en vrouw en dochter
hond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
7:00-18:30 uur
0 - 4 jaar