Gastouderopvang De Kikker

 

Ik ben Bernadette en ik heb zelf een zoontje van 6 jaar. Ik ben gastouder voor kinderen in de leeftijd van  0 t/m 6 jaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur. Veel ervaring met opvang en begeleiden van kinderen. Flexibel, enthousiast en geduldig. Ik ben een moeder die het leuk vindt om dingen te ondernemen en die creatief is, die het leuk vindt om te knutselen, spelletjes te doen, te dansen en om liedjes te zingen. Opvang vindt plaats in Apeldoorn in de wijk Sprenkelaar .
Ik ben gediplomeerd Helpende Zorg en Welzijn ( MBO2) met specialisatie gastouderschap. Ik vind veiligheid erg belangrijk en ik heb mijn EHBO certificaat gehaald. Ik heb bij de peuterspeelzaal en de basisschool gewerkt.
In de buurt hebben wij een aantal speeltuinen. Ik ga graag met kinderen naar buiten spelen bijvoorbeeld op de kinderboerderij als het mooi weer is. Wij doen samen boodschappen. Ik geef duidelijke instructies aan kinderen en ik stimuleer ze bij activiteiten. Voor de kinderen heb ik kast vol leuke boeken en een kast met gesorteerd speelgoed. Ik vind het belangrijk om de dag en activiteiten goed te organiseren en natuurlijk help ik de kinderen graag als dat nodig is.
Tijdens het eten en drinken zitten we gezellig met zijn allen aan tafel. Voor de jongste kinderen is er een aparte slaapkamer. Elke dag lees ik de kinderen voor, vaak kiezen ze ook zelf de boeken die ze het leukst vinden, regelmatig gaan we naar de bibliotheek om nieuwe boeken uit te zoeken.

Groet, Bernadette Abalo

7323 NM, Apeldoorn
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
7.00 -19.00 uur
0 - 12 jaar