Ik ben Cora en woon met mijn man Ernst, twee dochters Britt (2003)en Lynn (2006)aan de Rozenhaag  in de wijk Ossenveld Oost in Apeldoorn.

Tevens hebben wij nog een zwarte labrador lobbes Marit van 3 jaar die het gezin compleet maakt. Zij is afkomstig van het KNGF en een hele rustige lieve hond die gewend is aan kinderen.

Mijn hobby’s zijn lezen, schilderen, reizen, naar schouwburg en concerten gaan en op zijn tijd lekker uit eten.

Ik ben een creatief en sociaal betrokken persoon die makkelijk contact maakt. In mijn werk vind ik het belangrijk dat kinderen zich zelf kunnen zijn en een veilige plek hebben om zich te ontwikkelen. 

Werkervaring:

Na mijn SPH opleiding heb ik 8 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een gezinsvervangend tehuis voor kinderen met gedragsproblemen. Daarna heb ik 4 jaar als pedagogisch medewerker op diverse kinderdagverblijven gewerkt. Na een functiewissel van mijn man werk ik nu sinds 2006 met veel plezier als gastouder.

Ik vang op maandag, dinsdag en donderdag kinderen thuis op. Dit is in een kleinschalige setting met maximaal drie opvangkinderen per dag.

Hoe ziet een gemiddelde opvang-dag eruit?

Vanaf 07.30 uur (tijden zijn flexibel en in overleg) worden de opvangkinderen gebracht waarna ik samen met de opvangkinderen mijn dochters naar basisschool de Regenboog breng. Dit is lopend of met de fiets.

Daarna zal de dagindeling bestaan uit samen wandelen met de hond, naar de hertjes gaan, knutselen, spelletjes spelen, fruit en brood eten en tussendoor eventueel slaapjes. Vervolgens gaan we om 15.15 weer naar school om Britt en Lynn op te halen. Bij thuiskomst is er een rust moment met wat drinken en lekkers erbij. Daarna weer spelen tot de opvangkinderen worden opgehaald. Aan het begin en eind van de dag worden de bijzonderheden kort doorgesproken.

7325EW, Apeldoorn
getrouwd, 2 kinderen (2003, 2006)
hond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
in overleg
0 - 12 jaar