Mijn naam is Esther en ik woon in de Maten (de Donken)
Ik ben een flexibele gastouder waar veel in overleg kan, zoals tijden en dagen.
Jaren geleden heb ik van mijn hobby,  ‘’kindjes’’ , mijn werk gemaakt .
Mijn streven is dan ook om zeker de eerste 4 levens jaren van uw kindje de opvang te verzorgen, en dan is er nog de mogelijkheid om  te kijken of de opvang  verder kan gaan als uw kindje naar school gaat.

Naschoolse opvang kan ik bieden, als de kinderen op de Schakel aan de Rederijkershoeve zitten of de aangrenzende school de Terebint. Dit ivm ophalen van ander gastkindje op de Schakel. 

Ik ben erg creatief en vind het  leuk om samen met de kindjes leuke dingen te doen en te maken. Zomaar of voor bv. Verjaardagen, vader-  en moederdag of andere feestjes.
Ik werk met thema’s zoals: bv. Zomer, herfst, winter, lente Enz.
Natuurlijk besteed ik ook aandacht aan feestdagen zoals: Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Koninginnedag enz. 

Mijn huis is volledig aan gepast voor de kindjes. Ik heb 2 slaapkamers ingericht met echte bedjes (geen campingbedjes) en ieder kindje heeft zijn eigen bedje. Beide slaapkamers zijn voorzien van veiligheidscamera’s, zodat wij beneden de kindjes altijd in de gaten kunnen houden.
Verder hebben we bijna alles wat eventueel nodig is voor de opvang, zoals: bedjes, box, kinderwagen, wipstoel, kinderstoel, bakfiets, grote bolderkar (6 kinderen) , waardoor er maar weinig door de vraagouders hoeft worden mee genomen.

Binnen en buiten is er veel speelgelegenheid, en voldoende speelgoed voor verschillende leeftijden aanwezig. Ook woon ik vlak bij het Matenpark en de kinderboerderij, waar we vaak na toe wandelen. 

Ik vind het erg belangrijk dat zowel het kindje, u als ouders en ik als gastouder het fijn hebben met elkaar. Is de klik aanwezig dan, zou ik graag voor uw belangrijkste bezit willen zorgen.

7326 HT, Apeldoorn
3 dochters, alleen de jongste woont nog thuis
poes, papegaai
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
06:00-19:00
0 - 12 jaar