logo ilja

 

Graag verzorg ik de liefdevolle opvang van uw kind, terwijl u ontspannen aan het werk kunt.

Mijn naam is Ilja van der Woldt en ik werk met heel veel plezier sinds 1995 in de kinderopvang.

Moeder van twee kinderen, 1 gaat naar de basisschool en 1 naar het voortgezet onderwijs, en getrouwd met John, die in de zorg werkzaam is op onregelmatige tijden. Door deze situatie is het heerlijk dat ik thuis aan het werk ben, in een ruime, kindvriendelijke, eengezinswoning, in de wijk Het Woudhuis. Ook fijn is dat John mijn vaste vervanger kan en mag zijn.

Kinderen zijn mijn passie. Het verzorgen en de begeleiding van kinderen in hun dagelijkse bezigheden is leuk om te doen. Door activiteiten te ondernemen, maar ook rust momenten in te bouwen. De thuissituatie benaderen d.m.v. kleinschalige opvang. Het spelen in een vertrouwde en veilige omgeving, waar ieder kind met respect wordt behandeld en liefdevolle aandacht krijgt.

Ik geniet van kinderen om me heen en vind het telkens een leuke uitdaging om kinderen in hun zelfredzaamheid te stimuleren en begeleiden. De ondeugendheid en eerlijkheid van kinderen geven mij vreugde en blijdschap.

Ik bied flexibele, kleinschalige, betaalbare kinderopvang aan in een huiselijke omgeving voor kinderen van 0 − 4 jaar, met één vast gezicht. Doordat de leeftijden variëren kunnen de kinderen van elkaar leren en elkaar helpen. Met een dagritme die aansluit bij de behoefte van uw kind.
Zodat het kind de aandacht krijgt die het nodig heeft en zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo.
We hebben een grote tuin, waarin de kinderen dagelijks kunnen spelen, fietsen, stoepkrijten enz. Achter ons huis hebben we een omheinde tuin met een afgesloten poort.
Voeding en verzorging kan uiteraard geheel op uw eigen wensen worden afgestemd.

Met vriendelijke groet,

Ilja van der Woldt

Het Kasteel 123

ilja boek

telefoonnummer 0620022800

www.chr-gastouder-ilja.nl

 

7325 PB, Apeldoorn
Vrouw man twee kinderen
nee
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
7.00 tot 18.00 uur
0 - 4 jaar