Ina is een zeer ervaren gastouder, zij werkt al meer dan 10 jaar voor Gastouderbureau OOK-Thuis. Zij heeft oorspronkelijk in de zorg gewerkt maar gekozen voor het werken met jonge kinderen.
Ina biedt de kinderen rust, dit straalt ze ook uit. Tegelijkertijd geeft ze de kinderen alle ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Veel is mogelijk, maar natuurlijk zijn er ook grenzen.Kinderen leren om rekening met elkaar te houden.
Spelenderwijs stimuleert Ina de kinderen in hun ontwikkeling. Ze praat veel met ze, neemt de tijd om spelletjes te doen, laat ze helpen bij de dagelijkse dingen. Sinds de zomer van 2015 werkt Ina met het programma Kiki.

Dit zegt een ouder over Ina:

Onze dochter gaat inmiddels bijna anderhalf jaar naar gastouder Ina, onze steun en toeverlaat. We hebben destijds bewust gekozen voor opvang in de vorm van een gastouder omdat we het belangrijk vinden dat ze leert spelen met andere kindjes en meedraait in een gezin met de daarbij geldende normen en waarden. Zo krijgt ze vanuit verschillende perspectieven iets mee en zit ze als kleine dreumes in een fijne en (het belangrijkste) veilige omgeving. Bovendien biedt opvang bij een gastouder flexibiliteit en dat is voor ons belangrijk; als we een keer extra opvang nodig hebben, kan dat altijd.

We zijn zeer tevreden over Ina. Ze gaat op een zeer liefdevolle manier met de kinderen om, maakt geen onderscheid en is altijd opgewekt en vrolijk. De kindjes krijgen de mogelijkheid om samen maar ook zelf te spelen, als het kan buiten, en zelf hun eigen wereld te ontdekken. Ook de andere gezinsleden bij Ina zijn erg betrokken bij de kindjes terwijl het niet van ze verwacht wordt.  Onze dochter komt altijd blij en ontspannen terug van een dagje bij Ina, we zien aan haar dat ze ervan geniet. Dat is voor ons het grootste bewijs dat wij de juiste keuze hebben gemaakt.

7322 HT, Apeldoorn
getrouwd, 2 kinderen (1993, 1995)
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
8:00-18:00, in overleg flexibele opvang mogelijk
0 - 12 jaar