Hallo ouders,   Janet algemeen

 

Ik zal me even voorstellen, ik ben Janet van Ginkel, (bij mijn oppas kindjes beter bekend als Nettie). Mijn bouwjaar is van 1971 en ik ben gelukkig getrouwd met Vincent, samen hebben we 2 kinderen, Donna een meisje [2002] en Bo een jongen [2005]. Bo zit op de basisschool de Fakkel en Donna op het voorgezet onderwijs.

Ik ben al (bijna) 7 jaar met veel plezier gastouder van Gastouderopvang ’t Pelikaantje,een liefdevolle opvang, waar uw kind geen nummer is maar deel uit maakt van ons gezin,waar ieder kind zich zelf kan en mag zijn, zich veilig en geborgen voelt !!!

Een punt wat ik  belangrijk vind is dat er met brengen van uw kind even de tijd wordt genomen voor de overdracht en ik eventueel samen met uw kind u even uitzwaai. Bij het ophalen neem ik de tijd om de dag met u door te nemen en regelmatig krijgt u foto’s om met eigen ogen te kunnen zien hoe de dag was.

Ik ben een gastouder (moeder) die graag erop uit gaat, zoals naar de kinderboerderij bos of speeltuin, maar ook de gewone dingen zoals boodschappen doen hoort daar ook bij.
Ik ben creatief is, vind het leuk om te knutselen en spelletjes te doen, of lekker met muziek bezig zijn door zelf muziek te maken, te zingen of te dansen. Janet spelende kinderen binnen

Ik ben echt een gezelligheidsmens, dus het wil nog wel eens voorkomen dat er in eens spontaan koekjes worden gebakken.
Maar.. ik ben ook een consequente moeder en nee is bij mij ook echt nee.
Normen en waarden vind ik erg belangrijk, en ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen elkaar met respect behandeld.

Ons gezin wordt versterkt door 2 lieve kleine Chihuahua hondjes ( ieder zo’n 2 kilo),gek met kinderen, maar indien gewenst, afgeschermd van de kinderen.

Ik voldoe aan alle wettelijke eisen:diploma’s , EHBO, schoon en veilig huis, zoals een rustige slaapplek, traphekjes, stopcontacten enz.

Wij beschikken over een grote woonkamer met een gezellig zithoek waar de kinderen kunnen spelen. Ook hebben we sinds vorig jaar een tuinkamer, waar de wat oudere kinderen zich in kunnen terug trekken.

Janet woonkamer

Vervoer is er ook voldoende, zoals een veilige auto met daarin voor ieder leeftijd een kinderstoel, een bakfiets en verschillende maten kinderwagens met als uitblinker, mijn trots de vierlingenwagen.

Wij wonen in een kindvriendelijke buurt (woonerf) De kinderen kunnen voor en achter het huis spelen. Voor is afgezet (de carport ) met een hek.

Sinds kort hebben we voor het huis een grote boomhut (waar ik erg trots op ben)die mijn man heeft gebouwd . Ook de aller kleinsten kunnen er in spelen omdat de boomhut veilig afgesloten kan worden met een hekje. Onder de boomhut is een opslagplaats voor het buitenspeelgoed, zoals fietsjes, loopfietjes, stepjes.    Janet buiten
Ook hebben we een speelhok waar het speelgoed voor binnen en buiten is opgeslagen, in doorzichtige bakken zodat de kids kunnen zien wat er in zit en ze makkelijker kunnen kiezen waar ze mee willen spelen .

Ik heb ook een pagina op facebook…. Gastouderopvang ’t Pelikaanje. Daar hou ik regelmatig de ouders op de hoogte van de laatste nieuwtjes of  van de activiteiten van de dag.

 

Ik heb een gastouderopvang van de leeftijd 0 t/m 4 jaar.
Ik ben geopend  maandag t/m vrijdag van 6.30 uur t/m 18.30.

 

Neemt u gerust contact met mij op of met gastouderbureau OOK-Thuis

7331 BP, Apeldoorn
getrouwd, 2 kinderen (2002 en 2005)
ja, afgeschermd
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
6:30-18:30
0 - 4 jaar