Ik ben Julia, 46 jaar oud en samen met mijn man hebben wij twee volwassene kinderen. Waarvan 1 al zelfstandig woont. We hebben geen huisdieren en wonen in een relatief rustige buurt. We hebben een ruime achtertuin die volledig afgesloten is en kindvriendelijk aangelegd. Tegenover mijn huis is een grote speeltuin met veel attributen. Hier hebben mijn eigen kinderen destijds dankbaar gebruik van gemaakt en hoop dat uw kinderen samen met mij hier nog velen uren heerlijk kunnen spelen en genieten.

Naast mijn moederschap heb ik ruim zeventien jaar ervaring als sociaal pedagogisch werker bij diverse kinderdagverblijven. (referentie op aanvraag) Ik merkte de laatste twee jaar dat mijn enthousiasme minder werd. Administratieve handelingen werden steeds belangrijker, het aantal medewerkers was niet afgestemd op de behoefte van de kinderen. Bovendien werd er mijn inziens te weinig tijd genomen voor het kind en de ouders. Hierdoor speelde ik al gelangere tijd met de gedachte om met mijn visie vanuit mijn eigen huis dit vorm te gaan geven. November 2015 werd wederom mijn contract niet omgezet naar onbepaalde tijd, dit was de duwtje die ik nodig had om deze stap te zetten. Nu bied ik al deze kennis en ervaring zelfstandig aan, die ik in het kort kan beschrijven als; Warm, gepassioneerd en een liefdevolle opvang. Wat vind ik belangrijk in de opvoeding van de kinderen:

  • Rust, Reinheid en Regelmaat. Door o.a. een dagritme aan te houden met eten, drinken en rustmomenten.
  • Kinderen moeten zich veilig, begrepen en vertrouwd voelen. Zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen horend bij de leeftijd.
  • Luisteren en respect voor elkaar hebben.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen diverse activiteiten te verrichten zoals; kleine huishoudelijke taakjes, boodschappen doen, bakken (muffins, koekjes e.d.) knutselen, boekje (voor)lezen, spelletjes doen, picknicken (achter ons huis). Doordat ik van Dominicaanse afkomst ben vind ik dat cultuur, muziek, dans en ritme een extra toegevoegde waarde kan zijn.

Buiten de kinderen om vind ik het erg belangrijk om goed contact met de ouders te hebben. Ik hecht er veel waarde aan dat er tijd genomen wordt voor een goede overdracht, zodat ouders en ikzelf op de hoogte zijn van de belangrijkste afspraken en de ontwikkeling(en) van uw kind. Bent u op zoek naar een kleinschalige, betrouwbare, gediplomeerde en bovendien ervaren (gast)ouder en wilt u meer over mij weten? Stuur gerust een bericht en we kunnen vrijblijvend een afspraak maken.

Vriendelijke groet,

Julia

 

7333 CJ, Apeldoorn
2 volwassen kinderen
geen
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
eventueel zaterdag. tijden 7.00 -17.30 uur of in overleg.
0 - 12 jaar