Beste (a.s) ouders,     Mandy zelf

Mijn naam is Mandy Hulsbergen. Ik ben 35 jaar. Na het behalen van mijn diploma MBO-Sociaal Pedagogisch Werk in 1999 ben ik met veel plezier gaan werken in de kinderopvang.

Ik ben werkzaam geweest op babygroepen, dreumes- en peutergroepen. Daarnaast ook werkzaam geweest op de buitenschoolse opvang.

In 2007 ben ik moeder geworden van een dochter daarna een 2e dochter in 2008.

In 2015 is er een nog een zoontje (foto) bij gekomen. Het opvoeden en het werken met kinderen geeft mij iedere dag plezier. Ik ben een zorgzame en lieve gastouder. Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan ontwikkelen waarbij er rust, ruimte en structuur is.

In januari 2015 ben ik begonnen als gastouder. Ik vind het ontzettend leuk om met de kinderen buiten te spelen-ontdekken en creatief bezig te zijn. tekening Mandyspeelgoedkast MandyMaar er moet ook ruimte zijn om rustig een boekje te lezen.  Of even gezellig knuffelen. Door de kleinschaligheid is er rust en ruimte voor ieder kind.

Ik werk met een dagindeling om zo een vertrouwde en gestructureerde omgeving te bieden. Maar binnen die dagindeling kijk ik individueel naar uw kind.

Wij hebben geen huisdieren i.v.m. allergieen.

Ik ben in bezit van EHBO diploma.

Contact met de ouder(s) is voor mij belangrijk om samen het beste uit uw kind te halen. Door samen te kijken naar wat bij uw kind past en waar uw kind behoefte aan heeft.

Mijn uurtarief is  5,25 euro per uur. Dit is inclusief eten en drinken. Fles voeding en luiers dient u zelf mee te nemen.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, of met gastouderbureau OOK-Thuis

7327 DW, Apeldoorn
3 kinderen (2007, 2008 en 2015)
nee
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
7:30-18:00 uur
0 - 4 jaar