groepsfoto

Mag ik mij even voorstellen. Ik ben Petra Stoverinck en ben gelukkig getrouwd met Ruud. We hebben 2 volwassen kinderen die nog thuis wonen.

In 2000 ben ik begonnen als gastouder, en ik heb dus de nodige ervaring met kinderen. Het belangrijkste in mijn opvang vind ik dat kinderen vrij kunnen spelen, juist daardoor leren ze heel veel.

Sinds de zomer van 2015 werk ik met beer Kiki.   kiki schommel
Kiki is een veelzijdig VVE programma voor gastouders waarin ontwikkelingsstimulering voor elk kind centraal staat. Met behulp van beer Kiki voer ik activiteiten uit die de ontwikkelingsgebieden van een kind stimuleren: motoriek, sociaal-emotionele ontwikkeling, spraak, taal en rekenprikkels.
Iedere maand werken we met een nieuw thema. Zowel de kinderen als ik zijn erg blij met Kiki in de opvang.

We hebben ook een hele lieve hond: Dika.  dehondZij is heel gek met de kinderen die ’s morgens dan ook kwispelend worden begroet. We gaan/moeten voor haar ook iedere dag met z’n allen naar buiten om met haar te wandelen. Verder slaapt ze (bijna) de hele dag in haar bench.  hond uitlaten

 

Met de bakfiets kunnen we ook wat verder weg om bijvoorbeeld naar de markt te gaan of naar de kinderboerderij. Ook het park of het bos behoort tot de mogelijkheden voor een super gezellig en leerzaam uitstapje.

markt

Hopelijk heb ik zo een goed beeld kunnen schetsen waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind voor mijn opvang. Wilt u weten of ik plek heb voor uw kind of heeft nog vragen, neem gerust contact met mij op voor informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Groetjes, Petra Stoverinck
Petraplace
055-3669038

 

 

7322 KP, Apeldoorn
getrouwd, 2 kinderen (1994 en 1996)
hond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
7:30-18:00 uur (in overleg incidenteel later)
0 - 4 jaar