Zoeken jouw papa en mama opvang?…

Gastouder Rowena biedt kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving en staat garant voor verantwoorde dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 10 weken tm 4 jaar.

Het dagritme wordt aangepast aan de behoefte van uw kindje. Met veel plezier volgen we elke dag een vast ritme waarin de kindjes ook de tijd krijgen om op allerlei mogelijke manieren creatief bezig te zijn. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de muziekkist en het boekenrek. Binnen en buiten is er genoeg ruimte om te spelen met divers spelmateriaal. De zand/watertafel en het speelkasteel met glijbaan en de wipauto buiten worden volop gebruikt en bij de dagelijkse wandelingen kiezen de kinderen altijd wel een fietsje /duwauto en nog ander spelmateriaal voor onderweg uit. Bij de keuze van activiteiten en speelgoed wordt er natuurlijk goed rekening gehouden met het ontwikkelingsstadium waar uw kindje in zit.

Binnen de opvang zijn er per dag maximaal 5 kindjes dus altijd genoeg speelkameraadjes om mee te spelen ! Kinderopvang Rowena is een zelfstandige onderneming en werkt uitsluitend via erkend en geregistreerd gastouder bureaus.  U kunt dus kinderopvang toeslag aanvragen via de belastingdienst.

Werktijden in overleg. Diploma aw-cw/ kinder-ehbo /geregistreerd gastouderopvang in het LRK

U bent van harte welkom om gezellig een kijkje te komen nemen .

Graag telefonisch contact zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Voor eventuele vragen kunt u mij ook bereiken op 0558434498 / 06300317898

Mvg Rowena Schaafsma

Kinderopvang Rowena

Schrijnwerkershorst 103

7328 PE Apeldoorn

Tel 06-30031789

kinderopvang.rowena@kpnmail.nl

7328 PE, Apeldoorn
getrouwd, 3 zonen (1999,2001 en 2002)
hond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
7:00-19:00 uur
0 - 4 jaar