Mijn naam is Saskia en ben geboren in 1965. Wij wonen in de vrije natuur in een vrijstaande woning op 10 min. rijafstand van Twello, Teuge, Apeldoorn-noord, Vaassen, Terwolde en Beemte/Broekland.

Binnen is genoeg ruimte en speelgoed voor rust en speel-, lees-, en knutsel momenten. Ook buiten is er genoeg te doen zoals met de fietsjes op de oprit of spelen in de “speelwei”, springen op de grote trampoline, koeien kijken, pony eten geven of poes aaien. We gaan dan ook elke dag wel even naar buiten.

Ik heb van 2002 tot augustus 2007 in verschillende kinderdagverblijven gewerkt, en zo veel ervaring opgedaan met jonge kinderen in een groep. Mede hierdoor weet ik hoe belangrijk het is voor (jonge) kinderen structuur en regelmaat te bieden. Ook zijn natuurlijk liefde, zorgzaamheid en gezelligheid erg belangrijk.

In september 2007 ben ik voor mijzelf begonnen als gastouder en dit bevalt mij super goed. Het is erg fijn om een goede band op te bouwen met de kinderen en hun ouders. Om de kinderen te zien groeien in alle opzichten, ze zich thuis te laten voelen en ze dingen te laten ervaren en te leren; daar geniet ik van.

Er kan met elke maaltijd meegegeten worden.

Willen jullie meer weten? Reageer dan gerust!

7396 PJ, Terwolde
man, zoon (1997), dochter (1998).
een kleine pony, en een lieve, aanhankelijke poes die wel altijd buiten is
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
in overleg
0 - 4 jaar