Beste Ouders,Ik ben Ursela  (1971). Ik ben getrouwd met Arnoud (1974) en wij hebben samen 2 kinderen, een zoon Nigel (2003), dochter Senna (2006).

Wonen aan de rand van het Mheenpark in de wijk Zevenhuizen.

Sinds ik mij kan heugen ben ik gek op kinderen en is dit altijd mijn passie geweest, ze geven mij enorm veel energie. Ik vind het heerlijk om te zien hoe kleintjes zich ontwikkelen en wat voor een kattenkwaad de dreumesen en peuters/kleuters elke dag weer bedenken.

Ik bied een flexibele opvang, dus ook voor ouders met wisseldiensten.  Naast het dagelijkse ritme van rust, reinheid en regelmaat vind ik activiteiten ondernemen heel belangrijk voor kinderen. Ik hoef maar de weg over te steken en we zijn lekker in het park. Ook zal ik de kinderen gewoon mee nemen om boodschappen te doen en leren welke dagelijkse dingen er zo in huis plaatsvinden.

Verder knutsel en frutsel ik er op los met de kinderen die dit leuk vinden en anders doen we spelletjes, lezen we boeken of spelen we in de tuin. Hier heb ik een speelhuisje met glijbaan staan, zijn er schommels en is er een (afgesloten) zandbak. Ook staat er een trampoline (met vangnet).

Bent u op zoek naar een lieve, spontane, graag knuffelende gastouder voor uw kind dan wil ik heel graag kennis met u en uw kindje maken.

Bij een wederzijds goed gevoel zorg ik graag voor uw grootste schat!

Hoop op een kennismaking!

Met vriendelijke groeten,

Ursela

7322 LC, Apeldoorn
Getrouwd, 2 kinderen (2003 en 2006)
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
flexibele opvang mogelijk
0 - 12 jaar