Wat is OOK Thuis bij Doomijn
OOK-Thuis bij Doomijn is het oudste professionele gastouderbureau van Apeldoorn. Wij startten in  1991 met opvang bij gastouders. In 2016 zijn wij overgenomen door Doomijn kinderopvang.

Wij werken met zeer ervaren bemiddelingsmedewerkers.
Wij regelen gastouders in Apeldoorn en directe omgeving.

Zo werkt het gastouderbureau

De HBO- geschoolde bemiddelingsmedewerkers bieden een totaal pakket aan begeleiding en ondersteuning voor zowel vraagouders als gastouders. Iedere gastouder (en de bijbehorende vraagouder) heeft een ’eigen’  bemiddelingsmedewerker. Zo blijven de lijntjes kort en weten we goed wat er bij de gastouder speelt.

Het team

De bemiddelingsmedewerkers hebben allemaal een pedagogische hbo-opleiding gevolgd. Zij hebben dus niet alleen verstand van administratie maar ook van wat goed is voor een kind. Deze kennis gebruiken zij bij het maken van een goede koppeling tussen vraag- en gastouder en bij het begeleiden van de gastouders. Bekijk al onze medewerkers hier.

Kwaliteit van OOK-Thuis bij Doomijn

Wij staan voor kwaliteit en het naleven van de wet kinderopvang. Wij bezoeken de kinderen bij de gastouders en spreken de ouders.

Het gastouderbureau wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Klik voor het laatste GGD rapport.

De mening van ouders over OOK-Thuis wordt gepeild in tevredenheidsonderzoeken.

Bereikbaarheid

Het gastouderbureau is elke werkdag bereikbaar, ma t/m do  tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Vragen van gastouders en vraagouders worden indien mogelijk dezelfde dag , maar anders uiterlijk de volgende werkdag beantwoord. Ook in de vakanties is elke werkdag 1 van de bemiddelingsmedewerkster (gedeeltelijk) op kantoor. Continuïteit in de dienstverlening wordt zo gewaarborgd.